Kivi Oy

Metalliteollisuuden luotettava alihankkija.

Metalliteollisuuden luotettava alihankkija

Yrityksemme toimiala on ollut alusta asti metalliteollisuuden alihankinta, mutta emme rajoitu ainoastaan siihen, vaan teemme töitä myös muille teollisuuden aloille. Teemme pieniä osia eri metalleista ja muoveista aina maatalous- ja metsäkoneista laivoihin, paperikoneisiin ja ovijärjestelmiin – osia, jotka pitävät koko maapallon liikkeessä. On helppoa sanoa, että teemme oman osamme maailman pyörimiseksi ajasta ja olosuhteista riippumatta.

Arvoihimme on aina kuulunut se, että sanaamme voi luottaa

Toimimme aina lupauksemme mukaisesti, sillä lupausten pitäminen luo pohjan hyvälle yhteistyölle. Asiakastyytyväisyys on meille aidosti tärkeä asia ja teemme sen ylläpitämiseksi jatkuvasti töitä.

Me pyrimme tehokkuuteen ja kiinnitämme huomiota kannattavuuteen sekä kehittymiseen. Huolehdimme osaajistamme ja haluamme tarjota työntekijöillemme vakaan sekä turvallisen työpaikan, jonne on jokaisen mukava tulla.

Kivi Oy on erikoistunut pääasiassa isoihin sarjatuotantoihin, mutta valmistamme myös pienempiä sarjoja, esimerkiksi asiakkaidemme prototuotantoa varten. Tavallisimpiin työvaiheisiimme kuuluu CNC-sorvaus, centerless- tai tasohionta ja kokoonpano. Mahdollisissa lämpö- ja pintakäsittelyissä hyödynnämme luotettavia ja ammattitaitoisia yhteistyökumppaneitamme.

Kivi-Oy-sorvaamo-sarjatuotanto_1-aspect-ratio-1378-1200
Kivi-Oy-sorvaamo-akselit

Tarina sorvaamon takana – osaamista yli sukupolven

Sorvaamo Kiven perusti Juhani Kivi vuonna 1980. Toiminta alkoi pienistä tiloista, yhden työntekijän voimin. Toiminnan kasvaessa ja laajetessa myös toimitilat ja yritysmuoto muuttuivat toiminimestä aina Oy:ksi asti 1996. Yli 40 vuotta aiemmin yhden ihmisen intohimosta syntynyt yritys toimii edelleen samojen periaatteiden mukaisesti, työllistäen noin kymmenen metallialan ammattilaista noin 1000 neliön toimitiloissa Suolahdessa, Keski-Suomessa.

Asiakaskuntamme on laaja, koostuen niin pienistä kuin suuristakin asiakkaista, myös Suomen rajojen ulkopuolella.

Kivi Oy tarjoaa teille

Vahvan kokemuksen alalta

 

Nykyaikaisen konekannan luomat mahdollisuudet

 

Koneet ja laitteet

Osaavan henkilöstön potentiaalin

Esimerkiksi tuotekehitykseen ja jopa suoriin kustannussäästöihin.

Yhteystiedot

Hyvän sijainnin

Hyvä sijainti Keski-Suomessa ja pintakäsittelyjen ammattilaiset yhteistyökumppaneina takaavat laadukkaat tuotteet sekä korkeatasoiset palvelut kaikkialle Suomeen.

Katso kartta

Sertifioitu toimintajärjestelmä

Toiminta­järjestelmä

Käytössämme on DNV:n sertifioima toimintajärjestelmä, joka sisältää ISO 9001:n mukaisen laatujärjestelmän sekä ISO 14001:n mukaisen ympäristöjärjestelmän. Toimintajärjestelmä sertifioitiin ensimmäisen kerran 20.3.2003.

Kaikki yrityksemme toiminnot, tuotteet ja palvelut ovat sisällytetty laatu- ja ympäristöjärjestelmään. Olemme varmistaneet toimitusketjumme ja käytämme ainoastaan vastuullisia toimittajia.

Toiminta-ajatus (missio)

Olemme asiakkaillemme enemmän kuin pelkkä toimittaja. Kutsumme tätä kumppanuudeksi. Näissä kumppanuussuhteissa annamme asiakkaillemme lisäarvoa ja kilpailuetua. Sujuvan ja laadukkaan yhteistyön lisäksi tarjoamme myös varastointi- ja kotiinkutsupalvelua sekä suunnittelu- ja kehitysapua aina protovaiheesta alkaen.

Vahvuutemme on erittäin korkealaatuiset tuotteet kilpailukykyiseen hintaan. Sen minkä lupaamme, myös pidämme.

Juha Saastamoinen, Kivi Oy

Unelma 2030 (visio)

Haluamme olla merkittävä ja haluttu kumppani tankoautomaattisorvauksessa, joka pystyy toimittamaan lisäksi pieniä osakokoonpanoja. Meidät tunnetaan ammattitaitoisena, lupaukset pitävänä ja luotettavana alihankkijana, jolta saa myös apua tuotekehityksessä ja suunnittelussa. Yhteistyö kanssamme on kaikin puolin helppoa ja sujuvaa. Alamme parasta teknologiaa käyttää ammattitaitoinen henkilöstö.

Olemme kasvaneet pääasiakkaidemme rinnalla merkittäväksi alihankintayritykseksi ja työnantajaksi. Liikevaihtomme on kaksikertaistunut, samoin työntekijämäärämme. Olemme myös vakaa työnantaja, joka kohtelee kaikkia osapuolia tasapuolisesti ja yhdenvertaisesti positiivisella asenteella.

Tommi Kivi, Kivi Oy

Arvot

Luottamus
Teemme sen, minkä lupaamme. Lupausten pitäminen luo pohjan hyvälle yhteistyölle.

Tehokkuus
Toimimme ammattimaisesti, joustavasti, oma-aloitteellisesti ja vastuullisesti.

Arvostus
Meitä arvostetaan yhteistyökumppanina ja me arvostamme omaa työtämme ja toisiamme.

Mukautuminen
Olemme valmiit kasvamaan ja kehittymään asiakkaiden rinnalla.

Kumppanuus
Annamme asiakkaille lisäarvoa ja kilpailuetua oman osaamisen kautta.