Kokemuksia

Kivi oy

Asiakkaidemme suosittelema

Lue sujuvasta yhteistyöstä kanssamme suoraan asiakkaidemme suusta.

Valtra

On ollut ilo työskennellä Kiven kanssa. Heidän sitoutumisensa laatuun ja kykynsä pysyä tiukoissa määräajoissa on tehnyt heistä korvaamattoman kumppanin liiketoiminnallemme. Odotamme menestyksekkään yhteistyön jatkumista Kiven kanssa myös tulevaisuudessa ja suosittelemme lämpimästi heidän palveluitaan.

Mohamad Kasem, VALTRA

Meconet Oy

Kivi Oy valmistaa meille komponentteja, joita tarvitsemme Äänekosken syvävetotehtaallamme valmistettaviin traktoreiden ja trukkien osiin.

Meconet auttaa asiakkaita tuotteiden suunnittelussa ja valmistaa korkeatasoisten laatuvaatimusten mukaisia tuotteita ja haluaa palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Kivi Oy toimii samalla tavalla asiakkaidensa kanssa, joten yhteistyö yritystemme välillä on laadukasta ja joustavaa.

Meconet Oy

Leila Vainio, Meconet Oy

Hydman Oy

Kivi on tehnyt meille hydrauliikkaventtiilien osia. Tuotteiden laatu on ollut hyvä ja hinnat kilpailukykyisiä. Toimitusten aikataulut pääsääntöisesti pitävät. Mahdollisissa viiveissä, kysymyksissä tai ongelmatapauksissa tieto kulkee aina hyvin ja asiat selviävät nopeasti. Mikäli jonkin osan tuottaminen ei heiltä onnistu, Kivi on kykenevä sen suoraan sanomaan.

Marco Vuorisalo, Hydman Oy

Valtra

Kivi Oy tuottaa Valtralle koneistettuja traktorin osia. He ovat lähitoimittajistamme luotetuimpia ja teemme heidän kanssaan yhteistyötä mielellämme.

Olemme tyytyväisiä tuotteiden laatutasoon ja toimitusvarmuuteen, sekä siihen, miten asiat hoituvat. Selvitettävät asiat ratkeavat nopeasti. Kivi reagoi myös todella nopeasti yllättäviinkin tarpeisiimme tuotannossa ja palveluasenne on todella hyvä.

Palvelun nopeus ja laatu yhdistettynä kilpailukykyiseen hinnoitteluun tekee Kivi Oy:stä kumppanin, jonka kanssa on helpppo toimia.

Kuisma Savonen, VALTRA

Nammo Lapua Oy

Kivi Oy on tehnyt meille monia eri komponentteja mm. muovista, alumiinista ja teräksestä vuodesta 2012 alkaen, jolloin tuli tarve löytää läheltä sorvaamo, jolla olisi kokemusta ja taitoa tarkkuutta vaativista töistä. Ensimmäinen testisarja, jonka Kivellä teetätimme, oli todella hankala komponentti, jota aiemmat käyttämämme yritykset eivät useinkaan saaneet valmistettua kerralla vaadittuihin mittoihin. Kaikkien hämmästykseksi Kiven tekemä sarja oli kerrasta priimaa, joten siitä se ajatus sitten lähti.

Yhteistyö on ollut aina todella laadukasta, toimitusvarmuus kohdillaan, samoin kuin komponenttien laatu. Mikäli jotain on tilattu tänään, mutta tarvittu eilen, toiminta Kiven puolelta on ollut erittäin joustavaa – he ovat aina todellakin nähneet vaivaa täyttääkseen meidän hulluimmatkin vaatimuksemme.

Kivi Oy on järjestänyt komponentteihin myös tarvittavat jatkokäsittelyt, kuten anodisoinnit ym., joten heidän tietotaitonsa ja verkostonsa kattavat tarpeemme loistavasti.

Tomi Kuula, Nammo Lapua Oy Vihtavuori

Agco Power

Kivi Oy tekee yrityksellemme muun muassa liittimiä ja ruuveja, osia dieselmoottoreihin. Yhteistyö heidän kanssaan on ollut erittäin hyvää. He ovat aina avoimia uusille ehdotuksille ja erittäin yhteistyöhaluisia. Kivi Oy:stä vastataan meille aina nopeasti ja muutokset ovat mahdollisia lyhyessäkin ajassa, niin tilauksen lisäykset kuin vähennyksetkin.

Kivi Oy osaa katsoa asioita myös asiakkaan näkökulmasta!

Tarja Marlisto, Agco Power

Sun Sauna Oy

Meillä on tuotteena laudekuituvalo, jota käytämme saunaratkaisuissamme. Kivi Oy:n rooli on ollut tuottaa ja toimittaa laudekuituvalon projektoriputkeen metallirunko. He ovat pystyneet palvelemaan meitä laadukkaasti ja luotettavasti haastavinakin aikoina.

Kivi Oy on luotettava ja toimitusajallisesti nopea kumppani. Kiven kanssa olemme tehneet myös tuotekehitystä, jonka ansiosta olemme pystyneet kehittämään jo olemassa olevia tuotteitamme myyntiin. Tuotekehityksessä olemme yhteistyössä päässeet nopeasti suunnitteluvaiheesta tuotantoon.

Jarkko Salmi, Sun Sauna Oy