Tuotekehitys

Kivi Oy

Kehitystyöllä lisäarvoa asiakkaalle

Pyrimme asiakkaidemme kanssa aina sujuvaan ja avoimeen vuoropuheluun. Olemme mielellämme mukana kehittämässä asiakkaidemme tuotteita entistä paremmiksi ja toimivimmiksi.

Annamme ammattitaidostamme aina mahdollisimman paljon, jotta pystymme luomaan asiakkaillemme huomattavaa lisäarvoa. Yhdessä tehdyn kehitystyön ja ideoinnin lopputuloksena pystymme parhaimmillamme mitä erikoisempiin ongelmanratkaisuihin, tuotteen merkittävään kehittämiseen tai uusiin innovaatioihin.

Meillä ei ole omaa suunnittelua, mutta ammattitaitomme avulla pystymme antamaan teknistä tukea esimerkiksi materiaaleihin sekä lämpö- ja pintakäsittelyihin liittyen heti protovaiheesta lähtien.

Meillä on rohkeutta kyseenalaistaa tuotteen ominaisuudet mitoituksen ja toleranssien osalta, koneistettavuuden näkökulmasta. Tavoitteenamme on aina löytää kustannussäästöjä molemmille osapuolille ja samalla varmistaa tuotelaatu pitkissä sarjoissa.

Tehdään maailmasta toimivampi, osa kerrallaan.

Ota yhteyttä

Sertifioitu toimintajärjestelmä

TOIMINTA­JÄRJESTELMÄ

Käytössämme on DNV:n sertifioima toimintajärjestelmä, joka sisältää ISO 9001:n mukaisen laatujärjestelmän sekä ISO 14001:n mukaisen ympäristöjärjestelmän. Toimintajärjestelmä sertifioitiin ensimmäisen kerran 20.3.2003. Kaikki yrityksemme toiminnot, tuotteet ja palvelut ovat sisällytetty laatu- ja ympäristöjärjestelmään. Olemme varmistaneet toimitusketjumme ja käytämme ainoastaan vastuullisia toimittajia.

Teemme pienen osamme maailman hyväksi

Ota yhteyttä